Jerri Bergström vald till ny gruppledare och oppositionsråd

Socialdemokraterna i Vallentuna har valt Jerri Bergström till ny gruppledare och oppositionsråd. Jerri Bergström är 57 år gammal med en gedigen bakgrund inom idrottsrörelsen. Som aktiv fäktare medverkade Jerri bland annat i tre olympiska spel och som ledare har han gedigen erfarenhet både på lokal och nationell nivå inom flertalet föreningar och idrotter. Till yrket har Jerri en bakgrund som ingenjör och civilekonom. Som politiker är Jerri ordförande i Vallentunas Socialdemokrater samt ledamot ibland annat kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och fritidsnämnden för att nämna några av flera förtroendepositioner.

”Att få möjligheten att arbeta på heltid med att påverka Vallentunas framtid är en utmaning jag känner stor ödmjukhet inför. Jag kommer lägga all min kraft på att återgälda det förtroendet som mina partikamrater gett mig.” Säger Jerri Bergström.

”Socialdemokraterna i Vallentuna har valt en erfaren och kunnig gruppledare och oppositionsråd. Han behöver ingen inskolningstid och kan direkt ta an detta fina förtroendeuppdrag. Stort grattis till Jerri och all lycka i det viktiga politiska arbetet i Vallentuna kommun.” Säger avgående oppositionsråd Jaana Tilles.

Vallentunas Socialdemokrater kommer nu att fortsätta att kämpa för ett Vallentuna för alla. Socialdemokraternas mål är att Vallentuna ska vara en kommun som står för trygghet, solidaritet och möjligheter.

För mer information kontakta:

Jaana Tilles
Mail: [email protected]
Telefon: 08-587 850 38, 070-754 01 36

Jerri Bergström
Mail: [email protected]
Telefon: +46 730 683 907

facebook Twitter Email